▲ Oldal tetejére
Az Optrel AG hivatalos magyarországi képviselője a Cooptim Hegesztéstechnikai Kft.

Szállítási és fizetési módok

Szállítás

A webáruházban történő rendelés esetén az alábbi szállítási módok állnak rendelkezésre:

Házhozszállítás futárszolgálattal

Amennyiben a termékek mérete, tömege vagy veszélyessége nem zárja ki azok szállítását, úgy futárszolgálat szállítja házhoz a tételeket. A futárszolgálatok szabályzata részletesen ismerteti a szállíthatóság feltételeit, az áruházunk kínálatában szereplő termékek esetében leggyakrabban a maximális bruttó tömeg miatt fordul elő, hogy egy-egy termék nem szállítható. Amennyiben több termék együttesen meghaladja a szállítási súlykorlátozást, de lehetőség van a tételek több csomagra való megosztására, úgy munkatársaink több részletben adják fel a rendelést. Ha egy rendelés vagy annak egy tétele esetén a szállítás nem megoldható, akkor munkatársaink felveszik Önökkel a kapcsolatot további egyeztetés céljából.

Szállítmányozó kiválasztása

Szerződéses partnerünk a GLS Hungary Kft., de amennyiben a megrendelő egy általa meghatározott futárszolgálat igénybevételével kéri a kiszállítást, úgy erre is biztosítunk lehetőséget. Ez esetben a szállítmányozóra vonatkozó igényét a rendelés során a megjegyzés rovatban tűntetheti fel. Ilyen esetekben munkatársaink a kiválasztott szállítmányozótól egyedi ajánlatot kérnek a csomag felvételére és kézbesítésére, majd ennek beérkezésekor tájékoztatják a vevőt a szállítás várható idejéről és költségéről.

Személyes átvétel

Érdi és székesfehérvári üzletünkben, nyitvatartási időben személyesen veheti át az összekészített rendelését.

Fizetés

Személyes átvétel esetén üzletünkben készpénzben, bankkártyával (vagy meglévő szerződés esetén a szerződésben meghatározott fizetési módon) fizethet. A Futárszolgálattal kézbesített csomagok esetén postai utánvéttel a futárnak fizethet. Amennyiben előre utalással vagy egyéb módon szeretne fizetni, kérjük egyeztessen munkatársainkkal!